Werkzaam in de regio's

We werken samen met u naar een oplossing,dat geeft u de nodige rust!

Welkom op de website van De Schulden Adviseur de vakspecialist voor uw financiële problemen.

Bent u woonachtig in bovenstaande regio en kunt u financiële hulp gebruiken? Bij De Schuldenadviseur bent u aan het juiste adres! Wij bieden verschillende diensten, zoals Schuldhulp (in meerdere mogelijkheden) en budgetbeheer, budgetcoaching en diverse administratieve diensten en advies om u op financieel en zakelijk vlak te kunnen ondersteunen. Bent u ook toe aan financiële rust en overzicht, heeft u schulden en lukt het nu niet om dit zelf voor elkaar te krijgen en op te lossen? Dan helpen wij u graag! En wilt u iets doen aan uw financiële probleem neemt u dan contact op. Wij komen graag met u in gesprek om samen te zoeken naar een voor u passend traject(schuldhulpverlening) Net zo graag als via de digitale weg, spreek ik u face-to-face, bij uw thuis, of op kantoor. Persoonlijk contact blijft bijzonder waardevol. Neem gerust contact op het eerste gesprek is altijd vrijblijvend en heeft een adviserende toon.

"U wilt toch ook een toekomst zonder zorgen?"

De Schulden Adviseur staat voor;

  • Betrouwbaar - uw situatie is bij ons in veilige handen
  • Betaalbaar – Onze tarieven maken we passend bij uw situatie
  • Ervaren - Voor elke situatie hebben wij een oplossing
  • Persoonlijke benadering – Wij denken en plannen altijd met u mee
  • Rust en stabiliteit – Inzicht in uw situatie geeft u rust en een streven naar een schuldenvrije toekomst
  • Schuldhulp - Budgetcoaching - in vele mogelijkheden (er is voor u altijd een oplossing)
  • Bedrijfsherstel - Je ziet de omzet dalen, snelle actie en hulp is nodig en vereist!
  • Ordenen van de boekhouding - U hebt achterstand in de boekhouding, de juiste cijfers zijn belangrijk
  • Meerdere mogelijkheden voor schuldhulpverlening - Wij weten altijd raad, ook voor u is er een oplossing!

Cor Vork: Adviseur

Mijn naam is Cor Vork al jaren ondernemer, en heb meer dan eens ervaren dat geluk en succes niet vanzelf komt maar deels afhangt van het maken van de juiste keuzes, het stellen van doelen ontstaan door passie en gedreven inzet. Maar ook dan kunnen er ineens problemen ontstaan waar u nooit over hebt nagedacht hebt, sterker nog u heeft er totaal geen rekening mee gehouden. Opeens zijn er financiële problemen, u kunt uw rekeningen niet meer betalen de belastingdienst en de deurwaarder geeft u geen uitstel meer, en wat nu? Met deze vraag kan ik u helpen, Ik help particulieren, Zzpers en MKB bedrijven administratief (financieel) orde op zaken te stellen. Ik adviseer over noodzakelijke ingrepen in een huishouden maar ook in uw organisatie, ik coach en help mensen en ondernemers naar de juiste (indien nodig) regeling schuldhulp. Dat doe ik op een geheel eigen manier. Deze sturende aanpak geeft rust, schept duidelijkheid en scheelt tijd, en houdt het proces overzichtelijk aan beide kanten.ik luister naar uw wensen maar ook naar uw problemen, samen maken we een stappenplan.

Heeft u schulden en geen inzicht meer in uw administratie of financiën, of verkeert u op dit moment in zwaar financieel weer? Neemt u dan contact op ik kan u helpen!

"Elke hulp is maatwerk naar een oplossing"

De Schulden Adviseur neemt uw financieel probleem serieus, samen met u gaan we werken naar een oplossing om uw financiële situatie weer op orde en onder controle te krijgen.

Neemt u (altijd vrijblijvend) contact op. Bel: 0252 706 905 (of klik op contact )

Met een begrijpende groet,

De Schulden Adviseur